Tjänster

Just nu är jag framför allt engagerad i ett projekt kring ödehusräddning. Vi arrangerar events med roliga och lärorika föreläsningar för alla med ett intresse i att bevara en levande landsbygd och samtidigt göra en insats för vårt svenska kulturarv – oavsett om du är nybörjare eller gammal ödehusräv! Behöver du hjälp eller råd gällande tidsenliga stiluttryck och bygg/renoveringsmetoder – hör av dig, så kan antingen jag själv hjälpa till, eller så tipsar vi dig om var hjälpen finns. Och du, vi har förteckning över de allra flesta ödehusen här i Skåne …

Övriga tjänster jag erbjuder är andra sorters eventarrangemang – modevisningar, utställningar etc. Bland andra har jag jobbat på uppdrag för Malmö stad med en rad stora modevisningar.

Och då jag under lång tid nu, sysslat med styling av olika slag, både mode och heminredning, är även detta en tjänst jag kan erbjuda.

Gillar du mina bilder och vill anlita mig som fotograf, hittar du priserna för bröllopsfotograferingar här. För alla andra typer av fotouppdrag – kontakta mig för offert!

Kontakta mig jättegärna så diskuterar vi ett upplägg och en nivå som funkar för er! Alla ovan tjänster är baserade på förutsättningarna för varje individuellt tillfälle, och offert lämnas. Referenser finnes.

Mia på uppdrag. (Eller äventyr?)