Uppdrag för Blomsterdekoratör Anna Gouteva

Uppdrag för en av, om inte DEN törs jag säga, bästa blomsterdekoratören i Norden – Anna Gouteva i Malmö. Den helgen hade Anna och hennes team två väldigt olika bröllop att dekorera, ett på Luftkastellet i Malmö och ett på Sofiero Gård utanför Helsingborg, och jag fick äran att dokumentera jobbet. Vi ville framför allt visa allt det hårda, många gånger tunga arbete som föregår alla storslagna resultat som Anna och hennes tjejer skapar.
Vi började plåta ute i Oxie utanför Malmö, där Anna har sitt företag, och där bilen lastades. Första stoppet blev sen Luftkastellet och dagen efter körde vi upp till Sofiero med ännu en fullastad van plus en extra lastbil för alla stora träd som skulle med. Fantastiskt alltihop!

Före – Efter på Luftkastellet

Och nu snabbt över till Sofiero Gård!

Ser man på! Här sitter bröllopsplaneraren Karolina Wahlman från Wahlman Weddings och viker servetter!

Före – Efter Sofiero Gård

Sist men inte minst, inte tystast i alla fall, denne lille spillevink:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *