Priser

Bröllopsfoto (nedan paketpriser omfattar endast bröllopsfoto, för andra bilder – event, porträtt, redaktionellt material, kontakta mig för offert)

Mina olika bröllopspaket omfattar alla ett första möte där vi kommer överens om vad ni är ute efter, var ni vill fotograferas och vilka delar av bröllopsdagen som skall omfattas. Bäst är om vi kan träffas på platsen där bröllopsdagen äger rum, går inte det, löser vi det på annat vis. Då jag är baserad i Skåne, är det mitt huvudsakliga område, men självklart kan jag resa om ni vill! Kontakta mig för offert.

Följande ingår i alla paket:

-Bröllopsporträtten tas på tidigare överenskommen plats

-Transport/tid till destinationen där porträtten tas, om denna ligger nära övriga bröllopsdestinationen, annars kommer vi överens om arrangemanget i förväg.

-Bilderna går att få i svart/vitt och/eller färg

-Bilderna levereras högupplösta och redigerade

-Bilderna levereras inom 4 veckor efter tagning

-Bilderna levereras i Drive

-Bilderna levereras med fri användarrätt för privat bruk

-Moms ingår för privatperson. Vill du få fakturerat till ditt företag tillkommer moms med 25%

Lilla Paketet 4.700 kr

-Omfattar upp till 3h av vigselakten samt bröllopsporträtten

-Bröllopsporträtt på överenskommen plats

-Inom en vecka från bröllopet får ni en liten titt på de allra bästa bilderna, och sedan levereras resten senast efter 4veckor

Mellanstora Paketet 8.900 kr

-Omfattar upp till 6h fotografering av förberedelser, mingel/lunch, vigselakten samt bröllopsporträtten

-Bröllopsporträtt på överenskommen plats

-Inom en vecka från bröllopet får ni en liten titt på de allra bästa bilderna, och sedan levereras resten senast efter 4veckor

Stora Paketet 16.200 kr

-Omfattar upp till 10h med provfotografering, förberedelser, mingel/lunch, vigselakten, bröllopsporträtten samt början av middag/fest, beroende av dagsljus och/eller ljussättning i lokal.

-Bröllopsporträtt på överenskommen plats

-Inom en vecka från bröllopet får ni en liten titt på de allra bästa bilderna, och sedan levereras resten senast efter 4veckor

Extratjänster

Extra timme fotografering 1.800 kr

Provfotografering 2.200 kr

-Omfattar 1h fotografering på den överenskomna platsen för porträttfotograferingen på bröllopsdagen

Dagen-efter-fotografering 3.600kr

Denna tjänsten är en tjänst då vi kan ha kul på riktigt! Ni är antagligen betydligt mer avslappnade under en plåtning någon dag efter bröllopsdagen, då all stress och alla måsten släppt! Ni bär era bröllopskläder, men bruden kan istället för obekväma högklackade strappy sandaletter, ha på ett par grova kängor på sig. Ingen tung mejk (om man inte vill!), och håruppsättningen från bröllopsdagen kan gärna ha nyligen-uppstigen-ur-sängen-stuk! Brudgummen kan ha sneakers till kostymen och flugan/slipsen hängande. Jag hjälper er med stylingen!

-Omfattar upp till 2h fotografering på överenskommen plats

-OBS! Måste inte nödvändigtvis utföras exakt dagen efter … 🙂

Styling 1.900 kr/h

-Omfattar x antal timmar stylingtips och idéer gällande brudklänning, brudgummens kläder, stiluttryck, teman, färgval, dekor av lokal etc etc. Passa på att dra nytta av min erfarenhet, mina praktiska kunskaper och framför allt mitt ”inre öga”!

Priserna

Och nu kanske du tänker: ”-Jisses så dyrt för att vara på plats några timmar och trycka på en knapp!” Ja, det hade det varit om det var det enda vi som fotar hade gjort. 😀 Det är lätt att glömma den nästan största delen av jobbet – redigeringen. Det som man förr experimenterade fram i mörkrummet i framkallningen med olika exponering etc. Det går snabbare numera så klart, men redigeringen tar fortfarande lång tid. Plus det faktum att av siffran du ser, är endast hälften min att behålla som egenföretagare …

Innehar F-skatt.

Hör gärna av er om ni har någon undring och vill snacka bröllop på riktigt! Ni når mig på 0733 – 70 83 01 eller på mejlen.